Äntligen ska jag köpa nytt!

Jag vet inte vad ni säger, men jag älskar känslan av att prova ny teknik för första gången. Det är lite av en kick för min del. Jag blir som ett barn på julafton. Som ni kanske vet så brukar jag skapa egen musik på fritiden när jag inte pluggar eller spelar spel online.

Nu har jag bestämt mig för att spara ihop pengar och köpa ny utrustning för min lilla studio hemma. Att kalla det studio är kanske att överdriva, men jag brukar säga det. Det känns liksom lite roligare att skapa då. Och även om mycket är begagnat av det jag använder mig av så har det fungerat bra hittills. Nu vill jag dock ta nästa steg och försöka göra något som kan gå hem hos en större publik. Vem vet, jag kanske kommer skriva årets nya sommarplåga. Nej, skojar bara! Det är inte riktigt min stil.

Jag har startat ett nytt sparkonto och funderar på hur jag ska göra för att få mina pengar att växa på snabbaste sätt. Jag funderar på att antingen skapa ett sparkonto med bra ränta, eller kanske köpa aktier och fonder. Problemet med aktier är ju att man inte kan vara säker på att priset kommer stiga. Jag känner inte att jag måste köpa ny utrustning precis nu, men jag har en plan att kunna göra det inom ett år. Jag har hittat lite extrajobb som jag kan kombinera med studierna. Jag vet inte om det kommer bli för mycket, men jag känner att jag måste prova åtminstone. Är det någon av er som har grymma tips på hur man tjänar in pengar snabbt för att kunna köpa nya prylar? Som ni kanske vet är det ganska dyra saker man behöver.

Jag tänker att jag även skulle kunna försöka sälja mina gamla saker. Var gör man det bäst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *