Bästa headset för att spela online

Nu mina kära läsare har det äntligen blivit dags för mig att skaffa ett nytt headset. Jag vet, det är verkligen på tiden. De jag har nu är så slitna och gamla. Men de har varit med så pass länge att jag nästan känner en speciell kärlek till dem. Även om jag köper nya kommer jag nog spara de gamla som ett fint minne. Låter det galet? Ja, kanske. Men sån är jag.

Så gamla att de faller isär
När jag lutar huvudet framåt så skramlar det i mitt headset. Har ingen aning om vad det är som är löst där inne, men något är det. De är med USB-kabel så att ljudet när jag pratar blir extra tydligt. Nu tror jag visserligen att den nya tekniken är mycket bättre och kanske kan se till att stänga ute annat ljud.

Vilka är mest prisvärda på marknaden just nu?
Nu behöver jag er hjälp att bestämma mig för vilka jag ska köpa. Jag har kollat på Media Markt och där finns många alternativ men jag känner att jag kanske inte kommer ha råd med de allra dyraste. I sommar när jag inte har skolan tänker jag jobba mycket så att jag kan tjäna in extra pengar och därefter köpa några riktigt bra hörlurar med mikrofon. Man vill ju gärna att det ska vara bra saker när man spelar eftersom jag ändå spenderar ganska mycket tid på detta. Och jag kommer bli tokig på mig själv om jag råkar köpa några som inte är bra så att jag ångrar mig i efterhand. Är det någon som har bra tips? Skriv dem gärna här i kommentarsfältet.

Färg och form spelar mindre roll. Jag sitter ofta och spelar själv så det är ju ingen som ser mig. Eller vad tror ni, blir man en bättre spelare om man känner sig snygg?

dotmag