Bästa trådlösa hörlurar för dig med en striktare budget

Trådlösa hörlurar är numera billigare än någonsin förr, vilket är bra nyheter för dig med en striktare budget. Om du är intresserad av att köpa in nya hörlurar, men vill slippa krångliga sladdar och mp3-adapters, så har du hittat till rätt artikel. Nedan hittar du några av de bästa billiga hörlurarna på marknaden idag, som dessutom är trådlösa.

Esperanza Libero EH163W

För precis över hundralappen kan du köpa dessa trådlösa hörlurar med inbyggd mikrofon. Det innebär att du kan använda dig av dessa för såväl arbete som musiklyssnande. Batteriet har en hög kapacitet, särskilt med tanke på priset, vilket innebär flera timmar av användning. Du behöver inte bekymra dig över att priset är för lågt, eftersom dyrast inte är bäst vad gäller hörlurar. Esperanza Libero är den billigaste produkten på denna lista.

Streetz HL-422

Dessa trådlösa hörlurar kan du köpa för runt 200 kronor, och de ligger även snäppet över Esperanza Libero. Du laddar hörlurarna via USB-kabel, men för situationer där du inte har tid att ladda dem kan du dessutom ansluta produkten till din mobil eller dator via mp3-kabel. Här får du bra ljud och god batteritid till en prisvärd summa.

Koss KPH7 Wireless

Det här är den dyraste produkten på listan, eftersom den för närvarande ligger på omkring 300 kronor. Du får här ett par trådlösa hörlurar från det välrenommerade företaget Koss för endast några hundra spänn. Det är ett otroligt pris, särskilt med tanke på att hörlurarna har inbyggd mikrofon samt över 18 timmars batteritid. Med stöd för Bluetooth 5.0 är du dessutom garanterad god ljudkvalitet.

Summering

Om du är ute efter billiga hörlurar som håller god kvalitet kan du inte gå fel med en av produkterna ovan. Allt beror självklart på just din budget. Lycka till med köpet!

dotmag