Bästa lurarna för resan

Ska du ut och resa snart eller åker du mycket tåg och buss i vardagen? Att ha bra hörlurar kan vara olika viktigt för olika personer. Jag kan inte tänka mig att åka en meter i dag utan mina nya brusreducerande BOSE QuietComfort 25. De är snygga, stänger ute oväsen, ger fantastiskt ljud och det bästa av allt, de reducerar brus runtomkring. Det innebär att de skickar ut ljudvågor som möter de inkommande ljuden och därmed dämpar dem. Du kommer inte tro dina öron när du sätter på dig dessa. Sitter du på tåget eller flyget så blir det alldeles knäpptyst runtomkring när man sätter på funktionen. Jag brukar använda dessa dagligen och när jag ska flyga någonstans så är de ett måste. Jag kan inte resa längre utan dessa.

Basic eller lite mer avancerade hörlurar

BOSE har två olika varianter på hörlurar. Den ena är med sladd, den andra är utan. Över lag är det samma kvalitet i både material och ljudupplevelse. Det som skiljer stort dock är priset. Om man söker ett par lurar bara för att man lyssnar på musik lite då och då så kanske inte 4000 kronor är den prisklassen man behöver lägga sig i. Men om man lever för musik, älskar musik eller kanske bara störs väldigt mycket utav oljud som finns runtomkring så kan jag verkligen rekommendera dessa. Eftersom jag är intresserad av att skapa musik så är dessa även en del av min hobby. De sladdlösa hörlurarna är toppen men problemet om man är glömsk är att om man glömmer att ladda dem så kan man inte lyssna på hela dagen. Man laddar de nämligen via en sladd till datorn. Vill man så kan man väl visserligen bära med sig den sladden om man vet med sig att man är lite glömsk då och då.

dotmag