De bästa hörlurarna för resan

Gillar du att befinna dig på resande fot och vill ha ett par riktigt bra hörlurar med dig? När man reser kan hörlurarna vara avgörande för hur bekväm resan kommer att bli. Störande ljud från andra medresenärer kan vara påfrestande och detsamma gäller för brus och höga motorer. Här nedan har vi samlat en lista på några hörlurar som har fått riktigt bra recensioner. Vill du få till ett så bra pris som möjligt så kan du med fördel handla dina hörlurar på nätet. Där har du också möjlighet att snabbt kunna jämföra priserna från olika sajter och läsa recensioner från tidigare användare.

True från De func

De func är ett svenskt företag som tillverkar högkvalitativa hörlurar för alla tillfällen. Modellen består av ett par öronsnäckor och du får även med en powerbank och fyra olika storlekar på öronadapters. På så sätt kan du välja själv vilken storlek som passar dig och dina öron bäst. Hörlurarna kommer i två olika färger och har en räckvidd på hela 10 meter. Det betyder att du kommer att kunna röra dig väldigt fritt, vilket är utmärkt för resenären.

Någon brusreducerande effekt finns i dagsläget inte.

Quiet Comfort 35 QC35 från Bose

De här snygga och stilrena hörlurarna ser till att du slipper störande ljud utifrån, eftersom de sluter helt tätt runt dina öron. Då hörlurarna har en bluetooth-funktion kan du med enkelhet koppla upp dig till din imac eller mobil och röra dig fritt. Batteritiden ligger på hela 20 timmar och naturligtvis får du med en garanti som sträcker sig under loppet av 2 år efter inköp. Du väljer själv om det är färgen svart eller silver som passar dig bäst i smaken och eftersom de är hopfällbara kan du få plats med hörlurarna även i mindre väskor eller större jackfickor. Ett stort plus är att du kan koppla upp dig till två olika enheter samtidigt med hjälp av Bluetooth.

MDR-1000X från Sony

Är du ett fan av Sony måste du kolla in de här hörlurarna! Designen är väldigt minimalistisk, samtidigt som den är modern, stilren och en aning futuristisk. Hörlurarna har en funktion så att du själv kan välja om du vill att hörlurarna ska ha brusreduceringsfunktionen på eller inte. Det finns tre olika nivåer av brusreducering, vilket gör dessa hörlurar perfekta för den som älskar att kunna pilla och skapa optimala ljud på egen hand. Här får du ett par hörlurar med en vikt på 275 gram och som inkluderar både mikrofon och Bluetooth, så att du kan röra dig med större frihet. Färgalternativen som du kan välja mellan är antingen champagne eller svart. Skulle man hitta något negativt med dessa hörlurar är det troligtvis att man bara kan koppla upp sig till en enhet åt gången. Det kan skapa en viss irritation för användaren.

dotmag