Hjälp!

Jag har i flera år spelar spel online och har haft samma utrustning i alla år. Nu känner jag dock att jag borde uppgradera mig. Det som jag nu tänker att jag ska köpa är nytt headset. Det finns så många olika på marknaden och jag känner mig helt tappad när det kommer till att kunna avgöra vilken som är bäst. Det ska ju vara bra kvalitet och prisvärt. De jag hade innan var bra men så klart med några år på nacken har de blivit lite omoderna och jag slår vad om att vad som helst är bättre än dem i dagsläget.

Jag har hittat recensioner på riktigt bra grejer på nätet men det är så svårt att veta vilket som passar bäst för just mig och mitt behov. Egentligen skulle jag vilja beställa hem och prova dem som ett par jeans eller skor. Men det går nog inte, eller? Någon som vet?

Eftersom jag är student så letar jag efter något prisvärt. Helst av allt skulle jag vilja köpa de som fått bäst betyg och som är dyrast, men det tillåter inte ekonomin i dagsläget. Jag pluggar ju så ekonomin är ganska dålig som den är ändå. Trots att jag jobbar extra så känns det som att pengarna aldrig räcker till. Förhoppningsvis blir det ändring på det när jag är klar med mina studier. Fortfarande en bra bit kvar dock innan man kan titulera sig som examinerad och ge sig ut på arbetsmarknaden.

Att spela online är verkligen det roligaste jag vet, näst efter musik. Jag har börjat producera lite egen musik hemma och det är riktigt kul. Är fortfarande lite för skygg för att lägga upp något av mitt senaste skapande, men kanske snart! Först skulle jag vilja prova med lite bättre utrustning. Det finns mycket att köpa online.

dotmag