Hörlurar med sladd eller utan?

Nu funderar jag på att införskaffa nya lurar igen. Jag vet, ni måste tänka att jag redan har tillräckligt. Men faktum är att jag har olika hörlurar för olika tillfällen och nu blir jag väldigt sugen på att skaffa ett par som är sladdlösa. Det finns fantastiska produkter på marknaden just nu och jag känner mig lite orolig över att jag kanske kommer ångra mig om jag inte köper de dyraste och som då, enligt experter, även ska vara de bästa.

Med sladd
Som jag skrev innan, jag har ju redan olika varianter med sladd. Jag har ett par billiga för när jag behöver ta ett snabbt telefonsamtal när jag är på språng. Sen har jag ett par som jag använder när jag tränar, det händer ju att man blir lite svettig och då känns det ofräscht att ha på sig samma lurar till vardags. Så därför har jag ett par riktigt stora och bra brusreducerande hörlurar från BOSE för de tillfällen när jag vill kunna stänga ute oljud runtomkring mig. De kostade nästan 3000 kronor vilket var jobbigt att betala just då, men absolut det bästa köpet någonsin.

Utan sladd
Så nu kommer vi till det svåra valet. Jag vill ju kunna ha ett par nya lurar utan sladd främst när jag tränar. De får inte vara för tunga eller stora eftersom jag springer mycket. Är det någon som har något tips? Jag vill inte köpa de absolut dyraste om det inte är det absolut bästa att göra. Men det måste väl finnas bra alternativ för en bra summa pengar som passar en students plånbok också? Jag har provat att köpa billiga varianter, men de gick sönder ganska snabbt och är inget jag vill lägga pengar på igen.

Marshall, urbaners eller BOSE? Vad säger ni? Är det någon som vill droppa förslag i kommentarsfältet?

dotmag