Jag har en kärlek för musik

Så länge jag kan minnas har jag alltid varit väldigt förtjust i musik i nästan alla dess former. Genom åren har jag haft olika perioder då jag lyssnar på olika genrer. Det som jag har lyssnat på har ofta reflekterat det humör jag har varit på. Tyvärr har jag lyssnat på deppig musik när jag verit deppig och glad musik när jag varit glad. Men det kanske inte är så konstigt, det kanske till och med är vanligt. Dock så tänker jag att man kanske borde lyssna på glad musik när man är ledsen för att uppliva stämningen lite. Jag vet inte.

Sedan en tid tillbaka har jag även pysslat lite med att skapa egen musik, och det är samma sak där. Glada toner om jag är på gott humör (vilket jag oftast är) och dystra när jag känner mig lite nere. Det här började som en hobby men som jag nu skulle vilja utveckla till något mer. Jag har en del utrustning för att producera hemma i min lilla studentlägenhet. Dock så tror jag att om jag verkligen ska ge det här spåret en ärlig chans så borde jag investera i bättre prylar. Nu sitter jag och letar på nätet var man kan köpa de billigaste och bästa sakerna.

En dröm är så klart att köpa in riktig värstingutrustning som får marken att gunga när man spelar. Men än så länge är det bara en dröm. Som student har jag varken utrymme eller pengar för att införskaffa något sådant. Men drömma får man ju göra! Jag tycker att det är viktigt att drömma eftersom man då strävar hela tiden efter något bättre. Har ni läsare några tips på bra utrustning som ger samma känsla som de dyrare varianterna men som inte behöver kosta skjortan? Skriv gärna era tips i kommentarsfältet.

dotmag