Välj musik för tillfället

Jag lever för musik och skulle vilja påstå att jag inte skulle kunna leva utan den. Dock är det inte alltid som min omgivning delar min passion. Därför är det viktigt för mig att ha bra hörlurar så att jag kan lyssna på hög musik med bra bas precis när och var jag vill.

Tips på bra musik när man ska plugga
Jag har hittat finfina listor på Spotify som är perfekta för studieron. Sök på reading focus, chillout eller focus. Ibland känns det som att jag har väldigt olika musiksmaker. Ibland vill jag lyssna på rock och bara sluta tänka på allt annat. Andra dagar lyssnar jag på klassisk musik och mycket piano medan jag ibland följer de trendigaste topplistorna just nu.

Musik när den är som bäst
Varje sommar brukar jag åka på konserter. Innan åkte jag till och med på festivaler som Roskilde, Hultsfred och min absoluta favorit när det kommer till stadsfestivaler: WAY OUT WEST! Det är även en bra present att ge till någon när de fyller år eller tar examen, om de gillar musik alltså, att ge biljetter till någon bra konsert. Jag tycker ju nämligen att musik är som allra bäst när den är live. Dock kan det vara svårt som student att finansiera i vissa tider, så det gäller att planera musikåret väl och tjäna extra pengar så ofta tillfällen ges. Vad brukar ni göra för att tjäna extra pengar? Jag har haft lite olika jobb då och då, men inte hittat ett som passar mina intressen.

Drömjobb
Kanske inte är någon nyhet för er, men jag skulle väldigt gärna vilja arbeta med musik. Finns det någon som har bra tips på enkla jobb att få inom den branschen utan att man måste ha allt för mycket erfarenhet eller liknande? Skriv gärna i kommentarsfältet!

dotmag