Vilka lurar är bäst just nu?

Jag söker just nu en hörlur som är bra för när man ska resa. Det behöver då inte vara något jättedyrt men gärna inte de billigaste varianterna heller. Jag har kollat på nätet och läst recensioner men det känns som att jag bara blir mer förvirrad ju mer jag läser. Som den klassiska paradoxen; ju mer vi vet, desto mindre vet vi. Skämt å sido. Men jag vill alltså ha något som är i en bra storlek, alltså inte tar för mycket plats. De ska vara behändiga och kanske komma i något bra, passande fodral. Det spelar inte så stor roll om de är med eller utan sladd. Det viktigaste är att ljudet ska vara perfekt.

Jag har hört att BOSE och Urbaners har bra produkter med hög kvalitet men har även kollat lite på beats. Är det någon som har erfarenhet av dessa märken så får ni gärna skriva era kommentarer i kommentarsfältet. Jag har sparat ihop lite pengar och en dröm är så klart att köpa de dyraste, men det är tyvärr inte aktuellt i dagsläget. I framtiden ska jag definitivt införskaffa mig den senaste och dyraste tekniken, men tyvärr tillåter inte ekonomin i dagsläget när man är student.

Vet ni om det finns några bra alternativ för lurar som funkar bra för att både lyssna på musik men som man också kan använda när man spelar spel online? Då behöver man ju också en bra mikrofon och jag vill inte ha ett headset på lurarna som jag har till gymmet eller när jag reser till exempel. Droppa gärna era kommentarer i kommentarsfältet om det är något som jag borde läsa på lite mer om. Jag vill gärna ha något som har bra kvalitet och som ser snygga ut, samtidigt som bra ljud är allra viktigast för mig så klart.

dotmag