Vilka ska jag köpa?

Hej kära läsare. Nu behöver jag er hjälp. Nu har jag samlat ihop pengar för att köpa nya hörlurar. Jag har tagit lite extrajobb för att kunna spara ihop pengar. Det har varit tufft eftersom vi har mycket att göra i skolan just nu, men det här känns som en bra investering för mig att köpa nya trådlösa hörlurar.

Jag har inga sådana än och har känt mig lite avundsjuk på kompisarna som har det. Det ser så behändigt och bekvämt ut. Jag tänker att jag skulle vilja ha ett par som passar för både träning och vardagsaktiviteter. Eftersom det blir en del timmar som man sitter och pluggar så vill jag ju även ha ett par med bra batteritid. Var köper man till bästa pris? Jag kan tänka mig att det blir billigare om man beställer på nätet än om man går till en butik.

Jag har kollat på olika hemsidor men de skriver ju gott om nästan precis varenda produkt. Och även om de är bra precis när de kommer hem och man börjar använda dem så vill man ju även att de ska hålla länge. Jag känner mig en aning förvirrad och vill inte göra ett dumt val. Hade jag haft mer pengar så hade jag köpt de dyraste, vilket jag kan se är BOSE som även har brusreducering. Någon som har erfarenhet av dessa? Jag skulle ju kunna tänka mig att spara lite mer pengar och köpa dem längre fram om det verkligen är värt det. Men då vill man ju gärna ha lite referenser först.

Idag har jag ett bra set med sladd och det kan vara ganska krångligt när man ska springa till bussen, plocka ur dem ur träningsväskan och så vidare. Det känns som att man alltid måste trassla ut sladden först innan man kan lyssna.

dotmag